All Team Members

Eemeli Kiuru

Eemeli Kiuru

Toimitusjohtaja

Eemeli tekee T-Printissä melkein mitä tahansa, aina tarpeen mukaan. Ydintehtäviin kuuluvat postitukset, hankinnat, sitomo- ja lähettämötyöt sekä liikelahjat. Toimistokoirat Hilla ja Harri tuovat työpäiviin iloa. Työt hoidettuaan Eemeli suuntaa mielellään golf-kentälle tai kuntosalille. Hän seuraa myös paljon urheilua.

Tero Pääläinen

Tero Pääläinen

Asiakkuuspäällikkö

Teron päätehtävänä on myynti, ensisijaisesti avainasiakkaista huolehtiminen. Tero on aiemmalta taustaltaan painaja, ja pystyykin auttamaan asiakkaita heidän ratkaisuissaan. Hän iloitsee kivasta työympäristöstä ja työkavereista, sekä ennen kaikkea mukavista asiakkaista. Vapaa-aika kuluu rattoisasti jalkapallon parissa valmentajana, järjestöhommissa ja pelaajana.

Helena Hajanti

Helena Hajanti

Sivuntaitto

Helena tekee T-Printissä graafista suunnittelua ja mac-taittoa. Hänen ydinosaamistaan on flyereiden, lomakkeiden ja käyntikorttien suunnittelu. Helena iloitsee työssään hyvistä työtovereista, työpaikkakoirista ja tietysti onnistuneista projekteista. Vapaa-ajallaan hän harrastaa laulua, maalausta ja mökkeilyä.

Terttu Kiuru

Terttu Kiuru

Sivuntaitto, AD

Tertun toimenkuvaan kuuluu graafinen suunnittelu ja MAC-taittotyö. Hänen ydinosaamistaan on lehtien, esitteiden ja ilmoitusten suunnittelu sekä taitto. Terttu saa työhönsä iloa yhdessä asiakkaiden kanssa suunniteltavista kampanjoista ja esitteistä, mukavasta työyhteisöstä – sekä ehdottomasti Hilla- ja Harri -toimistokoirista. Vapaa-ajallaan Terttu lenkkeilee ja lukee.

Vesa Hokkanen

Vesa Hokkanen

Kuljetukset

Pitkän linjan T-Printiläinen Vesa hoitaa kuljetukset ja huolehtii toimitukset perille. Lisäksi hän hoitaa sitomotyöt, pääsääntöisesti stiftarilla. Vesa arvostaa sitä, että saa hoitaa työtehtävänsä itsenäisesti. Vapaa-ajalla hän viettää aikaa perheensä kanssa, kalastaa avoimen veden aikana mahdollisimman paljon, ja talvikaudella seuraa NHL-, NFL ja Valioliiga-pelejä.

Anu Kiuru

Anu Kiuru

Sitomo/lähettämö

Anu toimii T-Printissä toisena yrittäjänä. Hänen työpäivänsä kuluvat pääsääntöisesti sitomo- ja lähettämötöissä. Vapaa-ajallaan Anu askartelee ja tekee käsitöitä; esimerkiksi puutöitä kansalaisopistossa. Ison osan vapaa-ajastaan hän käyttää myös koiriensa kanssa.

Ben Pantsar

Ben Pantsar

Asiakkuuspäällikkö, suurkuva

Ben toimii T-Printissä myyntitehtävissä: hän hoitaa uusasiakashankintaa ja yhteydenpitoa nykyisiin asiakkaisiin. Tarvittaessa hän osallistuu myös tuotannon tehtäviin. Ben nauttii asiakkailta saadusta palautteesta, työympäristön joustavuudesta ja iloisesta meiningistä. Vapaa-ajalla hän toimii salibandyvalmentajana, käy kuntosalilla ja lenkkeilee.

Kimmo Turunen

Kimmo Turunen

Tuotannonsuunnittelija

Kimmon työpäivät täyttyvät T-Printissä tuotannon suunnittelusta. Hän tilaa tarvikkeet ja paperit sekä hoitaa alihankintaa. Kimmo on työskennellyt tuotantotehtävien parissa noin 25 vuotta. Vapaa-ajallaan Kimmo nauttii luonnossa liikkumisesta muun muassa pyöräillen ja vaeltaen. Moottoripyöräilyä hän on harrastanut lähes koko ikänsä.

Olli Kiuru

Olli Kiuru

Prepress- ja IT-päällikkö

Olli vastaa T-Printin sähköisistä tilaus- ja tuotantojärjestelmistä sekä toimii prepress- ja digipaino-operaattorina. Hän neuvoo mielellään kaikissa painotiedostoihin liittyvissä kysymyksissä. Ollilta voi kysyä neuvoa myös tilausjärjestelmästä ja tiedostojen siirrosta. Hänen työpäiviänsä piristävät vaihtelevat työt, mukavat asiakkaat ja hyvä työyhteisö. Vapaa-ajalla Olli lukee, ulkoilee ja penkkiurheilee.

Tommi Kiuru

Tommi Kiuru

Yrittäjä

Tommi on T-Printin toinen yrittäjä ja toimitusjohtaja. Virtaa ja iloa työpäiviinsä hän saa hyväntuulisista työntekijöistään ja heidän onnistumisistaan työtehtävissään. Tommin huoneen ovi pysyy aina auki. Vapaa-ajallaan hän suuntaa koiralenkille tai golf-kentälle.