Yritys

T-Print
T-Print-Menestyjät-Sinetti
T-Print
Tämä on

Meidän tarinamme

T-Print on vuonna 1988 perustettu perheyritys, joka toimii Hyvinkäällä – vain puolen tunnin matkan päässä Helsingistä. Meidät on palkittu Hyvinkään vuoden yritykseksi vuonna 2018.

Meille asiakaspalvelu on kunnia-asia, ja tavoitteemme on olla asiakkaidemme paras kumppani. Osaava ja koulutettu henkilökuntamme ajattelee aina asiakkaan parasta, ja siksi toiminta-ajatuksemme on tuoda asiakkaalle mielenrauhaa, luottamusta ja varmuutta siitä, että työstämme heidän painotyönsä, materiaalinsa ja ideansa korkealaatuisesti, luotettavasti, ajallaan ja mahdollisimman kustannustehokkaasti. T-Print on paras valinta painotöillesi.

Tänä päivänä T-Printillä työskentelee 14 painoalan ammattilaista ja olemme henkisesti samaa perhettä. Tiimimme joukkuehenki ja saumaton yhteistyö takaa, että painoprojektisi toteutuvat vakaasti ja luotettavasti.

T-Print Ky:llä on henkilöyrityksen korkein mahdollinen luottoluokitus.

T-Print Painotalo Oy:llä on osakeyhtiön korkein mahdollinen luottoluokitus.

T-Print Painotalo Oy on Graafinen Teollisuus ry:n jäsenyritys.

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme!

Repro ja sivunvalmistus:

Tuotanto:

Miksi T-Print?

Olemme 30-vuotias kotimainen perheyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Valmistamme tilauksesta monipuolisia painotuotteita kaikkiin markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin.

T-Printillä pitkäjänteisen omistautumisen ja tiimityön tulosta

Käytössämme on Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä, joka auttaa meitä tekemään kestäviä valintoja ympäristön hyväksi.