Yhä useampi yritys käyttää asiakasviestinnässään digitaalisia infonäyttöjä. Parhaimmillaan sähköisen näytön sisältö saa asiakkaan kiinnostumaan yrityksen tuotteista, tukee ostopäätöstä, ja vahvistaa brändimielikuvaa. Jotta saat diginäytöistä parhaan hyödyn, on muistettava, että jokaisella sisällöllä ja näytöllä on oma tarkoituksensa ja tavoitteensa. Kaikki lähtee siis hyvin suunnitellusta ja kohderyhmälle räätälöidystä sisällöstä.

Diginäyttö vie viestin perille nopeasti ja helposti

Digitaalinen infonäyttö, sähköinen näyttö, infonäyttö, diginäyttö… Tämä kätevä työkalu on saanut monta nimeä, mutta osoittautuu käytössä sitäkin yksinkertaisemmaksi. Sen päivittäminen on helppoa, ja tuotannon kustannukset jäävät ilahduttavan pieniksi. Sisällön vaihtaminen uuteen käy tuossa tuokiossa, ja mikä parasta, homma onnistuu myös etänä!

Missä muodossa digitaalisen infonäytön sisällön sitten pitää olla? Valinnanvaraa on – näytölle saa nimittäin näkymään yhtä lailla videoita, kuvia, Flash-sisältöä, verkkosivun, PDF- ja HTML-tiedostoja kuin Office-asiakirjoja.

Etäohjattava näyttö – ulkoisen markkinoinnin virtuoosi

Etäpäivitettävä digitaalinen näyttö tukee tutkitusti ostopäätöksen tekoa ja parantaa yrityksen myyntiä. Ulkoisen markkinoinnin välineenä se on kuin kala vedessä: hyvin suunniteltu sähköinen sisältö todella huomataan. Tässä esimerkkejä diginäytöille sopivista ulkoisen markkinoinnin sisällöistä:

Näytä tuotteesi! Diginäytölle houkuttelevasti toteutettu tuotetarjous tai uutuustuotteen esittely houkuttelee ostamaan. Muista myös selkeys ja tarjoa tietoa. On tutkittu, että asiakas tekee ostopäätöksen helpommin, kun saa sen tueksi tietoa tuotteesta.

Vahvista brändiäsi. Ensivaikutelma on tärkeä! Visuaalisesti houkutteleva markkinointi tekee yrityksestäsi kiinnostavan ja luotettavan. Satsaa siis hyviin valokuviin ja laadukkaaseen visuaaliseen suunnitteluun, niin saat diginäytöistä kaiken irti!

Nosta esiin tärkeät asiat! Sähköinen näyttö mahdollistaa tarjousten ja tuotetietojen lisäksi myös muiden teemojen esille tuomisen. Viestisikö diginäyttö esimerkiksi yrityksesi vastuullisista teoista? Tai jos saat paljon positiivista asiakaspalautetta, on se omiaan jaettavaksi myös diginäytöillä.

Kokeile videota! Jos julkaiset videoita esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa, tai saatavillasi on tuotteisiin liittyvää videomateriaalia, kannattaa se ehdottomasti tuoda myös digitaalisille infonäytöille.

Kohdenna markkinointisi alueellisesti. Esimerkiksi urheiluliikeketju voi mainostaa talviurheiluvälineitä juuri siellä, missä sääolosuhteet sen sallivat. Muilla paikkakunnilla sisältö voi keskittyä sisäurheiluun. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Sopivin ratkaisu löytyy ammattilaisen kanssa

Digitaalisia infonäyttöjä on monenlaisia: esimerkiksi oven yläpuolella olevia pieniä tilanvarausnäyttöjä, interaktiivisia opasteita, tarjousnäyttöjä ja useasta näytöstä koostuvia videoseiniä. Rajana on vain mielikuvitus.

Valitse avuksesi ammattilainen! Me T-Printissä autamme mielellämme valitsemaan parhaan ratkaisun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Halutessasi palveluumme kuuluu koko paketti: asennus, sisältö, ylläpito ja päivitykset. Lue lisää T-Printin kautta tilattavista digitaalisista infonäytöistä.

Ota yhteyttä, niin asiantunteva henkilökuntamme kertoo sinulle lisää!