Merkkivuosi 2018 saatiin kunnialla päätökseen. Viime vuonna pääsimme 30 vuoden pyöreään ikään, ja tästä kiitos kuuluu teille kaikille. Päätimme juhlavuoden ansaitulla lomalla ja nyt olemme palanneet työn ääreen täynnä intoa ja hyvää mieltä.

Yrityksemme sai aikanaan alkunsa pienenä perheyrityksenä ja vuosien varrella olemme kasvaneet 14 ihmisen työpaikaksi. Kasvusta huolimatta tunnelma työpaikalla on kuin olisimme yhtä suurta perhettä. Porukkamme joukkuehenki ja yhteen hiileen puhaltaminen tekevät jokaisesta työpäivästä vähän paremman.

Väitän, että nyt yli 30-vuotias historiamme on pitkälti näiden ihmisten ansiota. Tiimimme saumaton yhteistyö takaa myös asiakkaalle, että projektit toteutuvat aikataulussa ja toivotulla tavalla. Asiakaspalveluun suhtaudutaan intohimolla ja pidämme huolen, että asiakkaamme pääsevät työskentelemään saman ihmisen kanssa projektin alusta loppuun saakka.

Tämä henkilökohtaisuus tulee olemaan valttimme myös tulevina vuosina. Paras tulos syntyy silloin, kun asiakas pääsee jakamaan ideansa ja projektinsa henkilölle, joka kohtelee niitä luottamuksella ja ammattitaidolla.

Kiitos vielä kaikille, jotka olivat mukana merkkivuotemme juhlinnoissa ja erittäin menestyksekästä uutta vuotta kaikille!