Meillä T-Printissä suhtaudutaan asiakaspalveluun suurella sydämellä. Tässä muutama poiminta siitä, miten pieni ja ketterä painotalo tekee printin toteuttamisesta helppoa, ympäristöystävällistä ja kustannustehokasta.

  1. Kanssamme olet ekologinen

Monelle printtituotteen tilaajalle ympäristöystävällisyys on tärkeä kriteeri, ja niin on myös meille: T-Printin tuotannossa käytetään vain ympäristösertifikaatin saaneita papereita ja tarveaineita, ja valittavanasi on runsaasti kierrätysmateriaalista valmistettuja paperivaihtoehtoja. Lisäksi kaikki paperi- ja kartonkijätteemme kierrätetään. Tästä hyötyvät myös lähialueiden päiväkodit, kerhot ja koulut, joiden käyttöön toimitamme materiaalia askartelua varten.

  1. Räätälöimme kanssasi parhaan kokonaisuuden

Printti täydentää tehokkaasti monikanavaista markkinointia, kun painotuotteet suunnitellaan huolella. Tiedämme yli 30 vuoden kokemuksella, että printti toimii tarvittaessa pienelläkin budjetilla. Me neuvomme mielellämme, millaisia painotuotteita kampanjassasi kannattaa käyttää, ja miten käytät budjettisi tehokkaimmin. Käytössämme on laaja valikoima materiaaleja ja painotekniikoita, joiden avulla takaamme toiveitasi vastaavan ja onnistuneen lopputuloksen.

  1. Luomme tarvittaessa myös painotuotteidesi ilmeen

Toimiva sisältö ansaitsee arvoisensa ulkoasun, jotta painotuote ei jää vain pöydälle, vaan todella luetaan. Kaipaisitko ammattilaisen näkemystä painotuotteidesi visuaalisen ilmeen toteuttamiseen? Meidän suunnittelijamme tekevät esimerkiksi värierotteluja, tekstitaittoa, valmiiden kuvatiedostojen sävykorjailuja sekä lehti-ilmoitusten tuotanto- ja muutostöitä. Tämä kaikki tapahtuu tietysti aina asiakasta kuunnellen.

  1. Kohdennetaan digitaalisilla painotuotteilla

Digitaalisen painotekniikan avulla kohdennat markkinointisi tehokkaasti. Digipainamisen suosio kasvaakin jatkuvasti: tutkimuslaitos Smithers Pira ennustaa sen osuuden olevan jo 21,1 % kaikista painotuotteista vuonna 2024. T-Printiltä saat digitaalisina painotuotteina esimerkiksi kutsut tapahtumiin, rintakortit sekä personoidut esitteet. Kerromme mielellämme lisää kohdennetusta täsmämainonnasta, jossa jokainen tuote on halutessasi personoitu.

  1. Voit kysyä mitä vain

Me suhtaudumme asiakaspalveluun intohimolla: uskomme, että hyvä asiakaskokemus syntyy laadukkaan painojäljen lisäksi myös jokaisesta kohtaamisesta ja yhteydenpidosta. T-Printin työntekijöiden joukkuehenki ja saumaton yhteistyö takaa sen, että painotyösi toteutuvat luotettavasti. Pidämme myös huolen, että asiakkaamme pääsevät työskentelemään saman ihmisen kanssa projektin alusta loppuun saakka.

Haluamme olla aina paras valinta painotuotteiden toteuttamiseen!