Tämän päivän kuluttaja haluaa olla ekologinen, ja valitsee tuotteensa mahdollisimman vastuullisesti. Kyseessä on trendi, joka ei näytä hiipumisen merkkejä. Yrityksen kannattaa kertoa vastuullisuudesta myös painotuotteillaan, sillä yhä useampi asiakas ilahtuu lehteillessään ekologisesta paperista valmistettua kuvastoa tai esitettä. Aidosti luontoystävällinen paperi tai kartonki vahvistaa brändisi vastuullisuutta tehokkaasti!

Me T-Printissä pidämme ympäristön huomioimista ja vastuullisten materiaalivaihtoehtojen tarjoamista ehdottomana kilpailutekijänä verrattuna uusiutumattomista luonnonvaroista valmistettuun paperiin. Pyrimme jatkuvasti kohti ekotehokkaampaa toimintaa ja haluamme innostaa myös muita huomioimaan ympäristöä. Voimme siis hyvillä mielin todeta, että olemme ympäristöystävällinen painotalo.

Materiaalilla on merkitystä juuri nyt – ja tulevaisuudessa

Kierrätyskuidusta valmistettavien paperituotteiden osuus kasvaa jatkuvasti. Ympäristöystävällisen materiaalin ystävälle riittääkin siis nykyään valinnanvaraa: T-Printin materiaalivalikoimasta löydät taatusti juuri sopivan ja kestävän painomateriaalin niin perinteisiin painotuotteisiin, messu- ja myymälämateriaaleihin kuin suurkuvatuotteisiin. Myös ulkomainontaan on saatavilla kestäviä muovittomia vaihtoehtoja.

Haluaisitko sinäkin siis kasvattaa yrityksesi vastuullisuutta ja sitä kautta parantaa tulosta? T-Print on siihen oiva apuri, koska autamme sinua ilomielin siirtymään ympäristöystävällisiin materiaaleihin, jotka sopivat sekä imagoosi ja tuotevalikoimaasi.

10 tapaa, joilla huolehdimme ympäristöstä

  1. Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä takaa kestävät toimintatavat. Järjestelmä otettiin T-Printissä käyttöön vuonna 2012, ja sen avulla olemme parantaneet ympäristöasioiden hallintaa ja seurantaa merkittävästi.
  2. Tuotannossa käyttämillämme papereilla ja tarveaineilla on ympäristösertifikaatti. Sen avulla varmistamme, että tuotteesi valmistetaan aidosti luontoystävällisille materiaaleille.
  3. Optimoimme paperinkulutuksen valitsemalla tuotteille aina sopivimmat arkkikoot. Hukkamateriaalin minimoimiseksi myös asemointi tehdään painoarkeille huolella.
  4. Lajittelemme kaiken syntyvän paperi- ja kartonkijätteen, ja toimitamme sen asianmukaisesti kierrätettäväksi. Pakkauslaatikot ja putkilot kierrätämme omiin toimituksiin.
  5. Osa paperin leikkausjätteistä jatkaa matkaansa päiväkoteihin, kouluihin ja iltapäiväkerhoihin, joissa niistä syntyy lasten käsissä askarteluteoksia.
  6. Vältämme hukkakilometrejä: panostamme tuotteiden kuljetuksissa tehokkaaseen kuljetussuunnitteluun ja taloudelliseen ajotapaan.
  7. Hyödynnämme toimitilojemme lämmityksessä valaistuksesta ja koneista syntyvää lämpöä.
  8. Seuraamme syntyvän jätteen määriä ja energiankulutustamme säännöllisesti.
  9. T-Printin koko henkilökunta on sitoutunut ympäristöasioiden tehostamiseen kaikissa toiminnoissamme. Noudatamme voimassaolevia ympäristölakeja ja määräyksiä ja omaa ympäristöpolitiikkaamme.
  10. T-Print on rekisteröitynyt Suomen Pakkauskierrätys RINKIiin. Meille on myönnetty myös RINKI-merkki, joka kertoo, että kannamme pakkauksistamme tuottajavastuun