Hyvinkäällä 29.8.-1.9.2019 järjestettävä Red Carpet Film Festival on mukana T-Printin Metsä-kampanjassa, jonka tavoitteena on kerätä 10 000 euroa suomalaisten ikimetsien suojeluun.

Red Carpet Film Festival kompensoi lahjoituksellaan festivaalin painotuotteisiin käytetyn puiden määrän kymmenkertaisesti. Festivaalin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi kertoo, että kampanjaan osallistuminen oli vaivatonta ja helppoa: T-Print hoitaa asiakkaidensa lahjoitukset perille Luonnonperintösäätiöön, joka käyttää kerätyt varat ikimetsien suojeluun.

– Tahdomme olla mukana suojelemassa Suomen kaunista, monimuotoista luontoa. Jokainen euro ikimetsien suojeluun on tärkeä jälkipolvien tulevaisuutta silmällä pitäen, hän toteaa.

Red Carpet Film Festivalin taiteellisen johtajan Antti Luusuanniemen suhde metsään on lämmin ja läheinen. Erityisen rakkaaksi hän kokee lapsuuden maisemissa Hyvinkäällä sijaitsevan Sveitsin luontoalueen metsineen.

 

Festivaalin toiminnassa otetaan ympäristö ja vastuullisuus huomioon monella eri tavalla. Tänä vuonna kiinnitetään erityisesti huomiota kierrätykseen: alueelle järjestetään useita eri kierrätyspisteitä.

– Paidat ja muut tuotteemme on valmistettu ekologisesti ja eettisesti. Lisäksi kiinnitämme hankinnoissa huomiota monivuotisuuteen esimerkiksi somistuksen osalta. Painostamme festivaalivieraita julkisen liikenteen käyttöön tarjoamalla maksuttoman festivaalibussin, sekä järjestämme yhteiskyytejä vieraiden kuljettamiseksi, Luusuanniemi lisää.

 

 

Red Carpet on suomalaisen elokuvan festivaali, joka järjestetään Hyvinkäällä kolmatta kertaa 29.8.–1.9.2019. Red Carpet juhlii elokuvaa, sen yleisöä ja elokuvien tekijöitä Hyvinkäällä. Ohjelma sisältää kotimaisia elokuvia, konsertteja, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia. Lisätietoja www.redcarpetfilmfestival.fi.